Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir salkım üzüm yemek

Rüyada bir salkım üzüm yemek

Rüyada bir salkım üzüm yemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, maddi yükünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir salkım üzüm yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada bir salkım yeşil üzüm yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil salkım üzüm yemek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada bir salkım üzüm yemek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm salkımından üzüm yemek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bir şeyden zarar görmeye, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada salkım üzüm yemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada salkımdan üzüm yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü haberler alınacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada salkımından üzüm yemek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada salkım kırmızı üzüm görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments