Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ezmek

Rüyada üzüm ezmek

Rüyada üzüm ezmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ticaretinin de hızlanacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işarettir.

Rüyada üzüm ezmek gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada üzüm ezmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, ağız tadına kavuşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada adam ezmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, kurulu düzeni olacağına delalet eder.

Rüyada pirinç ezmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin başını ezmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı ezmek manevi olarak huzur içinde olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu ezmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya inanılır.

Rüyada solucan ezmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hak yemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments