Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzülmek korkmak

Rüyada üzülmek korkmak

Rüyada üzülmek korkmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada üzülmek korkmak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanızda fayda var.

Rüyada korkmak üzülmek gelirinin giderinden fazla olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada korkmak ve üzülmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işinde verimsiz olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada üzülmek korkmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, afiyete ereceğine tabir olunur.

Rüyada birisi için üzülmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, acı veren kazalara işaret eder.

Rüyada birinin seni üzüldüğünü görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, bunalıma gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına üzülmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada çok üzüldüğünü görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, böylece kendine güveneceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments