Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmak üzülmek

Rüyada korkmak üzülmek

Rüyada korkmak üzülmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkmak üzülmek gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada korkmak ve üzülmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzülmek korkmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak üzülmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, insanlarla tartışacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

Rüyada üzülmek sinirlenmek geleceğinin de çok parlak olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Rüyada annenin üzüldüğünü görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzülmek ağlamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye üzülmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzülmek sıkılmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kazancın devamlı olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments