Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok üzüldüğünü görmek

Rüyada çok üzüldüğünü görmek

Rüyada çok üzüldüğünü görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ağız tadının kaçacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yollarını ayıracağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada hastaya üzülmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üzülmek kızmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun üzüldüğünü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada birisi için üzülmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Rüyada üzülmek korkmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye üzülmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni işlere gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada babasının üzüldüğünü görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments