Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, günahlarının affedileceğine, insanlara yol göstereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye üzülmek işlerinin çok iyi gideceğine, ün yapmayı başaracağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin üzüldüğünü görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada üzülmek ve sevinmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada biri için üzülmek bereketin geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendine üzülmek manevi rahatlamaya erileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye üzülmek çok iyi şeylere, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ve üzülmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments