Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzgün kadın görmek

Rüyada üzgün kadın görmek

Rüyada üzgün kadın görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yükünün azalacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzgün kadın gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada üzgün kadın görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bir kadını üzgün görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Rüyada akrabayı üzgün görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini üzgün görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada üzgün durmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet eder.

Rüyada eski eşi üzgün görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments