Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birini üzgün görmek

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek adının ülke dışında yayılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini üzgün gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek insanlara küsüleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı üzgün görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sağlığının geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi üzgün görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments