Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üzgün görmek

Rüyada kendini üzgün görmek

Rüyada kendini üzgün görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini üzgün gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin üzgün görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, evlatlarından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada akrabayı üzgün görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzgün insan görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada babasını üzgün görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını üzgün görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments