Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerini giyinmek

Rüyada üzerini giyinmek

Rüyada üzerini giyinmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerini giyinmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel giyindiğini görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine inanılır.

Rüyada giydirmek giyinmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kat kat giyinmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı giyinmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık giyinmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyunup giyinmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe gibi giyinmek dertlerin yükünden kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments