Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışlık giyinmek

Rüyada kışlık giyinmek

Rüyada kışlık giyinmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, dinde bilginleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kışlık giyinmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kışlık giyinmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada yazın kışlık görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Rüyada yazdan kışa geçmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada kışlık mont görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kış elması görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada kışlık kıyafet giymek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, stres içinde günler geçireceğine, borçların artacağına delalettir.

Rüyada kışlık manto görmek rahat bir dönem yaşanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kış kar görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments