Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz giyinmek

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada siyah beyaz giyinmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok başarılı olunacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Rüyada tamamen beyaz giyinmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çok şık giyinmek başarısız olacağına, kazancının yerine gelmesine, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada güzel giyindiğini görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerini giyinmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hikmete kavuşacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın giyinmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paspal giyinmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments