Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine yağ dökmek

Rüyada üzerine yağ dökmek

Rüyada üzerine yağ dökmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Rüyada üzerine yağ dökmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada üzerine yağ dökmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma inanılır.

Rüyada yağ dökmek eşlerinin kapanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere yağ dökmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Rüyada halıya yağ dökmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne yağ dökmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızgın yağ dökmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada salataya yağ dökmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı yağlı görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments