Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne yağ dökmek

Rüyada üstüne yağ dökmek

Rüyada üstüne yağ dökmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına inanılır.

Rüyada üstüne yağ dökmek gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada üstüne yağ dökmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada salataya yağ dökmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızgın yağ dökmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine yağ dökmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yere yağ dökmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada halıya yağ dökmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ dökmek güzel günlere kavuşacağına, zorlukların günden güne artacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments