Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı yağlı görmek

Rüyada saçı yağlı görmek

Rüyada saçı yağlı görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada saçı yağlı gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada saçlarının yağlı olduğunu görmek haksızlıklara uğranılacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına yağ sürmek itibar göreceğine, yanlış adımlar atacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yağlı saç görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerinin çoğalacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada saça yağ sürmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada saç yağ görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada saçının yağlı olduğunu görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dertlerinin artacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada saçını yağlı görmek zorlukların son bulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın yağlandığını görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, başarılarının azalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments