Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine halı örtmek

Rüyada üzerine halı örtmek

Rüyada üzerine halı örtmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, elinin bolluk göreceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine halı örtmek gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Rüyada üstüne halı örtmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada üzerine halı örtmek takdir edilen kişi olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada halı ördüğünü görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada başına yazma örtmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada duvar ördüğünü görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada pembe yazma örtmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının örgü ördüğünü görmek beklentilerine ulaşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada mor yazma örtmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nujen sen

Rüyada atın üstüne halı ortuyordum ve halilar beyaz ve acik mavi rengleri vardi