Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaya çıkmak

Rüyada uzaya çıkmak

Rüyada uzaya çıkmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada uzaya çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Rüyada uzaya çıkmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaydan dünya görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada uzay boşluğu görmek heveslerinin biteceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada uzay gemisine binmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada uzaya yolculuk yapmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzayda yaşamak kişinin geri planda kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments