Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaya yolculuk yapmak

Rüyada uzaya yolculuk yapmak

Rüyada uzaya yolculuk yapmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaya yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada uzaya yolculuk yapmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaya fırlatılmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaylı görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işarettir.

Rüyada uzay gemisi kullanmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada uzay mekiği görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başarılarının devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada uzaydan dünyaya düşmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına tabir olunur.

Rüyada uzay gemileri görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzayan kıl görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments