Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzayda yaşamak

Rüyada uzayda yaşamak

Rüyada uzayda yaşamak sorunların artacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzayda yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada uzayda yaşamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada uzayda uçmak başını borçlardan kaldıramayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada uzayan bitki görmek bol para kazanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzayda ev görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzay görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet eder.

Rüyada uzaydan dünyayı görmek işlerin bozulacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments