Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek ses duymak

Rüyada çok yüksek ses duymak

Rüyada çok yüksek ses duymak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek ses duymak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sesler duymak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek ses duymak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada yüksek ses duymak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zararlarını telafi edeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek sesle ayetel kürsi okumak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle namaz kılmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek sesle gülmek işlerinde önemli adımlar atacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek sesle ağlamak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments