Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan karpuz görmek

Rüyada uzaktan karpuz görmek

Rüyada uzaktan karpuz görmek her şeyin sarpa saracağına, kötü günler yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada uzaktan karpuz gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada uzaktan karpuz görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada uzaktan deniz görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işlerinin yarım kalacağına yorulur.

Rüyada birini uzaktan izlemek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Rüyada kendini uzaktan görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada uzaktan bakmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments