Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan kabeyi görmek

Rüyada uzaktan kabeyi görmek

Rüyada uzaktan kabeyi görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, hak yolundan ayrılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, herkesin yardımına koşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan kabeyi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada kabeyi uzaktan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan kabeyi görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye uzaktan bakmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini uzaktan görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada trene uzaktan bakmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiyi uzaktan görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, aile hayatının bozulacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya tabir olunur.

Rüyada gemiyi uzaktan görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yenileceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan geleni görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, saygın biri haline geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments