Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan at görmek

Rüyada uzaktan at görmek

Rüyada uzaktan at görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, ahiret inancına göre yaşanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan at gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada uzaktan at görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek yeteneklerini geliştirmeye, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan akrabayı görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü uzaktan görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yalan söyleyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada uzaktan dağ görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments