Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki ablasını görmek

Rüyada uzaktaki ablasını görmek

Rüyada uzaktaki ablasını görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, malına gelecek zarara, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki ablasını gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada uzaktaki ablayı görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki ablasını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek yeni bir hayata başlayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, dolandırılacağına inanılır.

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek faydalı şeyler yapacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki birini öpmek dileklerinin de kabul olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzakta olan eşini görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada uzak bir yere tayin olmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada uzakta at görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments