Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki birini öpmek

Rüyada uzaktaki birini öpmek

Rüyada uzaktaki birini öpmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, huzurlu günlerin biteceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki birini öpmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Rüyada uzaktaki birini öpmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, borca batacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada uzaklık görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, her gün daha fazla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin uzaklaştığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzak bir şehire gitmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki anneyi görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzakta olan babayı görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki akraba görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments