Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki abiyi görmek

Rüyada uzaktaki abiyi görmek

Rüyada uzaktaki abiyi görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işe zorla gidip geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki abiyi gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Rüyada uzaktaki abiyi görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abinin öldüğünü duymak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada baba ve abi görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abinin öldüğünü görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada abiyle evlenmek büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi ve anne görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada abi ve abla görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada abinin ölümünü görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments