Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada bacağına iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek mal ve para kazanılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada iğne yapıldığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada iğne yapılmasını görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bebeğe iğne yapıldığını görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne yapılmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments