Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek

Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek

Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendine iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, dinden çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne yapıldığını görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada koluna iğne yapıldığını görmek üzüntülerin gideceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişine iğne yapıldığını görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada iğne yapılmasını görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments