Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine iğne yapıldığını görmek

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada iğne yapılmak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada iğne yapıldığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada dişine iğne yapıldığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe iğne yapıldığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna iğne yapıldığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments