Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek

Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek

Rüyada başkasına iğne yapıldığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, geniş bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada koluna iğne yapıldığını görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birine iğne yapıldığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, eline para geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına iğne yapıldığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişine iğne yapıldığını görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendine iğne yapıldığını görmek yolunda devam edeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Rüyada iğne yapıldığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne yapılmasını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne yapılmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments