Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan kaplan görmek

Rüyada uyuyan kaplan görmek

Rüyada uyuyan kaplan görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, ortaklı işlere girileceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan kaplan gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Rüyada kaplana sarılmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaplan beslemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan gözü taşı görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulur.

Rüyada kaplandan kaçmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan aslan görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yavrusu görmek ferah bir eve geçileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan emzirmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, can bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments