Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplana sarılmak

Rüyada kaplana sarılmak

Rüyada kaplana sarılmak araba alınacağına, gözyaşı dökeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet eder.

Rüyada kaplana sarılmak gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Rüyada kaplana sarılmak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Rüyada köpek ve kaplan görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi kaplan görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, güzel haberler alacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada kurt ve kaplan görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada kaplan avlamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bengal kaplanı görmek ilim irfan sahibi olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan yada kaplan görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments