Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplandan kaçmak

Rüyada kaplandan kaçmak

Rüyada kaplandan kaçmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin düzene gireceğine, hak yiyeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplandan kaçmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak başarısının artacağına, borcunun çok olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplandan kaçmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada gri kaplan görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ferahlayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı kaplan görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevinileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kaplan derisi görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan okşamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada kaplan tutmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yavruları görmek sevilen bir dostun geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments