Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan birini seyretmek

Rüyada uyuyan birini seyretmek

Rüyada uyuyan birini seyretmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada uyuyan birini seyretmek gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada dünyayı seyretmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sel seyretmek yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birini seyretmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada denizi seyretmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada sinema seyretmek verimliliğinin de artacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine işaret eder.

Rüyada düğün seyretmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments