Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyanmaya çalışmak

Rüyada uyanmaya çalışmak

Rüyada uyanmaya çalışmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, batıl amele, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bunalacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada hamur açmaya çalışmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulur.

Rüyada birine yardım etmeye çalışmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dua etmeye çalışmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çok çalışmak yaşanan zor günlerin biteceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada zorla evlendirilmeye çalışmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada denize ulaşmaya çalışmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kulluk derecesinin artmasına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments