Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evden kaçmaya çalışmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir evden kaçmaya çalışmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulur.

Rüyada kaçmaya çalışmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada hapisten kaçmaya çalışmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, her zaman haklının yanında olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinden kaçmaya çalışmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Rüyada kaçırılmaya çalışmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendini yiyip bitireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments