Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çalışmak

Rüyada çok çalışmak

Rüyada çok çalışmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisine olan güvenin artacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada çok çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada altın bozdurmaya çalışmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada para bozdurmaya çalışmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada diş çıkarmaya çalışmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kas çalışmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulur.

Rüyada denize girmeye çalışmak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, feraha ermeye, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Rüyada pasaport almaya çalışmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments