Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütüsüz perde görmek

Rüyada ütüsüz perde görmek

Rüyada ütüsüz perde görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, ferah bir eve geçileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine inanılır.

Rüyada ütüsüz perde gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada ütüsüz perde görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yeni bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Rüyada oyuncak ütü görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, makamından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ütü görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını ütü yaparken görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ütüsüz kıyafet görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ütü görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments