Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ütü görmek

Rüyada yanan ütü görmek

Rüyada yanan ütü görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Rüyada yanan ütü gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada yanan ütü görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına inanılır.

Rüyada ütü yaparken yakmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ütü yaptığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada ütülerken yakmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ütüsüz elbise giymek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada ütüsüz ceket görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırık ütü görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulur.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments