Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstüne işediğini görmek

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi üstüne işediğini gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinin senin üstüne işediğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne işediğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments