Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bir yandan cenaze olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının üstüne işediğini gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Rüyada üstüne işediğini görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin senin üstüne işediğini görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne köpek işediğini görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, itibar göreceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne işediğini görmek kuş gibi hafifleyeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments