Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek şan şöhret kazanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Rüyada kocasının üstüne işediğini gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne köpek işediğini görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne işediğini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen parada artış olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, saygı değer bir konuma çıkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin senin üstüne işediğini görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments