Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada bir bacağını kısa görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada bacağının kısa olduğunu görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Rüyada bacağını kısa görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayatının yoluna gireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kısa görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek unvan sahibi olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa bacak görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hanesine güneş doğacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kıl görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments