Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının üstünde kan gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada arkadaşının üstünde kan görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, işlerini boşvereceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada üstünde kan görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada kendi üstünde kan görmek bol nimete kavuşulacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak üstünde kan görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üstünde kan görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments