Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde altın görmek

Rüyada üstünde altın görmek

Rüyada üstünde altın görmek yol kat edeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde altın gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada gelinlik üstünde altın görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölünün üstünde altın görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada birinin üstünde altın görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üstünde altın görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kötü yollara gireceğine inanılır.

Rüyada üstünde altın görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünde para görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada deve üstünde olmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments