Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki pantolon üst üste giymek

Rüyada iki pantolon üst üste giymek

Rüyada iki pantolon üst üste giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, zor zamanların geride kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hırpalanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada üst üste pantolon giymek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada üst üste iç çamaşırı giymek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada üst üste kazak giymek umutsuz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste elbise giymek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada üst üste etek giymek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bir beladan kurtulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada üst üste kaban giymek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments