Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste aynı rüyayı görmek

Rüyada üst üste aynı rüyayı görmek

Rüyada üst üste aynı rüyayı görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kafasının rahat olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, doğru bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada üst üste aynı rüyayı gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada üst üste aynı rüyayı görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste aynı kişiyi görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, ekmek bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada üst üste yatak görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, maddi güç elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalettir.

Rüyada üst üste mont giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste araba görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulur.

Rüyada üst üste diş görmek hafifleyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments