Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste diş görmek

Rüyada üst üste diş görmek

Rüyada üst üste diş görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada üst üste diş gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada dişlerinin üst üste bindiğini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada üst üste diş görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Rüyada üst üste yorgan görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet eder.

Rüyada üst üste ceket giymek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine işarettir.

Rüyada üst üste araba görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste kaban giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste pantolon giymek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada üst üste çorap giymek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments