Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst takma diş görmek

Rüyada üst takma diş görmek

Rüyada üst takma diş görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada üst takma diş gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada üst takma diş görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma dişleri kaybetmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada takma diş yaptırmak çok güzel günler geçireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada takma diş taktığını görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, günlerini hastanede geçireceğine rivayet eder.

Rüyada takma dişleri çıkarmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma diş fırçalamak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Rüyada takma diş yutmak şansın önünün kesileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Rüyada takma altın diş görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments