Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi üst giymek

Rüyada mavi üst giymek

Rüyada mavi üst giymek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi üst giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada mavi üst giymek hayıflanacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Rüyada üstü açık mavi araba görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik üstü giymek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki çorap üst üste giymek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, el açmayacağına delalet eder.

Rüyada üst üste etek giymek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada iki ayakkabı üst üste giymek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada üst üste mont giymek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada üst üste ceket giymek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments